Hakkımızda

Hakkımızda

Doğan Patent, 2018 yılında sınai haklar (marka, patent, tasarım) alanında hizmet vermek amacıyla iş dünyasının öncü ve güçlü ismi, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Serdar DOĞAN tarafından kurulmuştur.


Sunduğu yüksek değerler ile sınai haklar bilincini yaygınlaştırmak ve yenilikleri destekleyerek global pazarlarda müşterilerinin rekabet şansını artırmak hedefiyle yola çıkan Doğan Patent, bilgi ve birikiminin gücüyle müşterilerine; hızlı, güvenilir, faydalı ve katma değeri yüksek hizmetler sunmayı amaçlamaktadır.Doğan Patent’in sunduğu hizmetlerin temelini; Sınai Haklara konu olan marka, patent ve endüstriyel tasarım vekilliği ve danışmanlığı oluşturmaktadır. Bilgi ve birikiminin gücüyle tescil ve koruma işlemleri yanında, araştırma, takip, yorumlama, analiz, karşılaştırma, değerleme, sistem kurma ve geliştirme, eğitim vb. birçok konuda hizmet vermektedir. 


Sınai Haklar alanında global bir marka olma hedefini benimseyen Doğan Patent, geleceğin getireceği yeniliklere uygun bir yönetim ve organizasyon yapısıyla, Türkiye'nin ilk 5 patent firması arasına girmeyi hedeflemektedir.

İLETİŞİME GEÇİN